You are currently viewing Χρησιμοποιώντας μια σχάρα για καυσόξυλα εξωτερικού χώρου για την αποθήκευση των καυσόξυλων σας

Χρησιμοποιώντας μια σχάρα για καυσόξυλα εξωτερικού χώρου για την αποθήκευση των καυσόξυλων σας

Όταν ο καιρός έξω φαίνεται να είναι πολύ κρύος, δεν υπάρχει τίποτα σαν μια υπέροχη, ζεστή και ευχάριστη φωτιά που ανάβει στο τζάκι. Και αναμφίβολα όλοι θα απολαύσουν την παρέα του άλλου πίνοντας φλιτζάνια καφέ ή κακάο και παραμύθια για να μοιραστούν. Εφόσον έχετε αρκετά καυσόξυλα για να τα ταΐσετε, η διατήρηση της φωτιάς αναμμένη δεν είναι πολύ δύσκολη. Για να καούν αποτελεσματικά, τα καυσοξυλα πρέπει να διατηρούνται στεγνά. Η ύπαρξη μιας εξωτερικής σχάρας για καυσόξυλα είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε ότι τα καυσόξυλα σας διαρκούν περισσότερο.

Ένας απλός ορισμός της σχάρας για καυσόξυλα εξωτερικού χώρου είναι ένα εργαλείο για την αποθήκευση ξύλου, είτε θα χρησιμοποιηθεί για τζάκι είτε για αντίκα, συμβατική ξυλόσομπα. Μερικοί άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση σε καύσιμα τοποθετούν τα καυσόξύλα τους εκεί στο έδαφος. Αλλά ως αποτέλεσμα του ξύλου να απορροφά την υγρασία από τη γη, γίνεται υγρό και μουχλιασμένο.

Όταν το ξύλο υγραίνεται, πάνω του αναπτύσσονται μούχλα και μύκητες που μπορεί να είναι επικίνδυνο να μεταφερθούν στο σπίτι. Δεν μπορείτε να βάλετε υγρά ή σαπισμένα καυσόξυλα στα τζάκια αφού βγάζουν περισσότερο καπνό παρά φωτιά. η μόνη επιλογή είναι να το πετάξετε, κάτι που κοστίζει. Είναι σημαντικό να διατηρείτε τα καυσόξυλα στεγνά, καθώς όχι μόνο θα καούν πιο αποτελεσματικά, αλλά θα διαρκέσουν και περισσότερο όταν δεν χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσετε για άλλα δύο χρόνια.

Μία από τις απλούστερες μεθόδους για να τακτοποιήσετε και να ευθυγραμμίσετε τα καυσόξυλα σας είναι να έχετε μια εξωτερική σχάρα καυσόξυλων, η οποία σας γλιτώνει από το να περιπλανηθείτε στην αυλή σας και να σκύψετε για να τα μαζέψετε από το έδαφος. Μπορεί να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να μαζέψετε ξύλα για μια κρύα νύχτα απλά στοιβάζοντας τα ξύλα τακτοποιημένα στη σχάρα. Τα τρωκτικά και άλλα ζώα δεν θα μπορούν να μολύνουν το ξύλο σας χάρη σε ένα εξωτερικό ράφι. Στα τρωκτικά αρέσει να μασούν πράγματα, όπως όλοι γνωρίζουμε, και τα καυσόξυλα σας μπορεί να είναι το ιδανικό παιχνίδι για μάσημα για αρουραίους και ρακούν.

Ακόμη και τα έντομα, ιδιαίτερα οι τερμίτες, μπορεί να εισβάλουν στο ξύλο σας και να δημιουργήσουν ένα σπίτι εκεί. Έχοντας μια σχάρα για καυσόξυλα στην αυλή σας θα σταματήσει όλα αυτά τα ζωύφια και τα παράσιτα από το να τρέχουν.

Όσον αφορά την εγκατάσταση μιας υπαίθριας σχάρας καυσόξυλων στην αυλή σας, υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια για να επιλέξετε, από τα πιο απλά έως τα πιο σύνθετα. Μπορείτε ακόμη και να κατασκευάσετε ένα μόνοι σας.

Το υλικό από το οποίο αποτελείται η σχάρα καυσόξυλων είναι πιο σημαντικό από το σχεδιασμό της. Το ξύλο χρησιμοποιείται για την κατασκευή ορισμένων ραφιών. Οι ξύλινες σχάρες είναι ιδανικές για τοποθεσίες και περιοχές που είναι συχνά ξηρές. Ωστόσο, ο ανοξείδωτος χάλυβας, που αντέχει στη διάβρωση και αντέχει στις χειρότερες καιρικές συνθήκες, είναι ένα άλλο υλικό που προτείνεται για χρήση σε σχάρα καυσόξυλων για να γίνει πιο ανθεκτικό.

Είναι προτιμότερο να διατηρείτε τα καυσοξυλα αποθηκευμένα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους μελλοντικούς χειμώνες καθώς συχνά καταναλώνονται και καίγονται μόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Χρησιμοποιήστε μια εξωτερική σχάρα καυσόξυλων για να διατηρήσετε τα ξύλα σας στεγνά.

 

Καυσόξυλα

Δωρεάν παράδοση σε όλη την Αττική

Άμεση παράδοση  μέσα σε 24h

Εγγυημένη ποσότητα

Εγγυημένη ποιότητα

Πάνω απο 40 χρόνια εμπειρίας

Καλέστε τώρα για παραγγελίες:

Είμαστε κορυφαίοι προμηθευτές καυσόξυλων πολλές δεκαετίες και διανέμουμε αποξηραμένη ξυλεία από θαλάμους ξήρανσης σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Αν ψάχνετε καυσόξυλα για αγορά είσαστε στο σωστό σημείο. Τα ξύλα μας, εξαιρετικής ποιότητας, και παντα στεγνά παραδίδονται απευθείας στην πόρτα σας μεσα σε 24 ωρες απ την στιγμή της παραγγελίας