Kako odstraniti zle duhove (ali energijo) iz svojega doma

Ali opazite nenavaden občutek po vsej hiši ali v določeni sobi? Ali se zaradi vročih (ali hladnih) lokacij v vašem domu počutite prestrašene, grozljive, težke ali zatirane? Morda imate preprosto občutek, da je prisoten še nekdo, ki ga ne vidite in ga ne želite videti.

To ni nenavadno in dobra novica je, da čiščenje te vrste energije ali entitete običajno ni pretežko. Vaš prvi korak naj bo čiščenje negativnih energij, če se z njimi soočate.

Preden razpravljam o tem, kako energijsko očistiti dom (ali območje ali osebo), se želim posvetiti čiščenju z dominacijo.

Zdi se mi, da veliko sodobnih televizijskih programov, filmov in romanov spodbuja pretirano in nekoliko zlobno perspektivo paranormalnega. Kot rezultat se je pojavila posebna vrsta duhovnih ali energetskih praktikov, tisti, ki vstopi na lokacijo, da jo očisti s čisto duhovno “prevlado”. Na primer, slišal sem za posameznike, ki so kričali na duhove, naj zapustijo stavbo, kar se mi zdi nekoliko neumno in, kar je še pomembneje, kontraproduktivno.

Prevlada in ustrahovanje sta sami po sebi trdi, neugodni energiji. Kot katera koli energija, ki jo ustvarimo, bo tudi negativna energija samo pritegnila več iste in se lahko celo napaja v slabo energijo, ki jo poskušate izgnati. Zato ima ustrahovanje možnost, da gre popolnoma narobe, saj entiteta, ki je “izgnana”, postane vznemirjena ali celo jezna zaradi navedene superiornosti.

Imam nekaj idej o sestavi slabe energije, vendar jih zdaj ne bom razlagal. Dovolj je reči, da se zavedam obstoja širokega spektra dimenzionalnih energij ali frekvenc, od katerih nekatere vibrirajo na način, ki je zelo podoben Božjemu podpisu, medtem ko druge vibrirajo v popolnem nasprotju s to isto frekvenco. Če želite, lahko slednje imenujete “demoni” ali “zli duhovi”, vendar mislim, da imena niso tako pomembna. Zaenkrat se strinjam, da te energije res obstajajo in imajo občasno moč, da prodrejo v kraje, hiše in celo ljudi.

Dobro je, če nočeš peti; namesto tega lahko predvajate glasbo z visokimi vibracijami. Nekatere komponente delujejo bolje kot druge. V bistvu želite igrati glasbo o ljubezni, dobroti in Bogu. To so pesmi, ki ti zaradi neverjetne in močne dajo mrzlice po celem telesu.

(Verjamem, da je izvedba Gospodove molitve Singha Kaurja še posebej močna v smislu njene ljubezni.) Ko izberete svojo glasbo, jo povečajte in ji dovolite, da napolni celotno sobo – znotraj vas, povsod okoli vas. To ponovite, če je potrebno, da ponovno vzpostavite veselo in lahkotno ravnovesje. Ne bi smelo zahtevati veliko časa. Potreben bo čas za čiščenje negativnih energij, vendar boste po tem mirni.

Imejte v mislih, da je ljubezen vse, kar dejansko potrebujete. Z njim je vse očiščeno in obnovljeno. Je najučinkovitejši instrument, ki ga imate in vedno deluje. Ko enkrat očistite svoje okolje, pazite, da ga ne onesnažite znova; naj bo brez nereda, svetel, urejen in vedno prežet z energijo svetlobe in ljubezni (v obliki glasbe, besed, kristalov, slik, arom ali česar koli, kar ima visoko frekvenco).